Loading...

Просторен, луксозен офис до летището

€2,940

Описание

WEST REALTY COMPANY предлага просторен офис под наем в бизнес сграда, носителка на приза “Сграда на годината” за 2011 г. и първата в България, сертифицирана по BREEAM.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИМОТА
Площ: 294 кв.м.
Разпределение: офисът се състои от едно голямо помещение тип “open space”, което може да бъде разделено на по-малки помещения, спрямо изискаванията на наемателя, три кабинета и санитарен възел.
Описание: Офисът е с отлично изпълнение, с топлоизолация по европейски стандарт, триплексови стъкла и луксозно завършени общи части, като останалата площ се завършва по поръчка на наемателя от и за сметка на наемодателя. Има отлична естествена осветеност. Сградата е първата в България, сертифицирана по световно признатия британски стандарт за устойчиви и зелени сгради BREEAM. Във фоайето ѝ се намира рецепционист, който контролира достъпа до офисите, както и упътва посетителите. Офисът се намира се в комплекс от 15 сгради на теерен от 70 дка и обща площ над 55 000 кв.м., обезпечен с професионален фасилити мениджмънт, 24 часова физическа охрана, необходимите паркоместа, техническа инфраструктура, добре поддържано озеленяване и ефектни водни акценти. Изградени са заведения за хранене, спортен център, банков клон, автомивка и автосервиз за смяна на гуми и масла. Цената на имота е без ДДС. Възможност за отдаване под наем и на съседния офис на етажа, за постигане на по-голяма квадратура.

ПРЕДИМСТВА
·Висок клас офис сграда с отлично развита инфраструктура
·Просторни и светли пространства
·BREEAM сертификация
·Представителни общи части
·24-часова охрана с контролиран достъп
·Индивидуално паркомясто пред централния вход на сградата
·Удобна локация с бърза връзка към центъра на града

ОГЛЕД НА ИМОТА
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Моля, свържете с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще Ви покажем, напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа и сервиз при избор и наемане на апартамент.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТА
Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други наематели и започва подготовка на договора за наем. Свържете се с нас за подробна информация относно процедурата на наемане.

Локация

WalkScore

Прикачени файлове

Сподели този имот

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *