Loading...

Новини

Сертификат Коректна Фирма

West Realty Company получи сертификат Коректна Фирма.

Сертификатът се издава на предприемачи за отлична репутация и етикеция в управлението на бизнеса, както и за коректно отношение към задълженията спрямо клиентите и контрагентите.

Проектът съществува на европейския пазар от 2013 година и се реализира успешно, благодарение на предварителни наблюдения на всеобхватния Интернет и бързо развиващите се технологии, ясно изменящи съществуващите бизнес модели, държанието и реакциите на потребителите. Информираните потребители търсят новини за фирми, чиито услуги ползват и често искат да знаят дали дадена организация е достоверна. За целта се провежда изследване, като се използва специализиран софтуер, създаден от полското дружество CBOK Ltd., на базата на което се издава настоящият сертификат.

Всяка коректна фирма, която има намерение да изгради и поддържа доверие сред инвеститорите, служителите и клиентите си, разбира и имплементира няколко фундаментални концепции:

1. За да изградиш доверие, трябва да се довериш. Фирма, която се отнася към света с подозрение, е малко вероятно да предложи ниво на прозрачност и да възбуди доверие.

2. Трябва да си коректен към самия себе си. Фирмената култура на компанията трябва да се гради върху коректност и доверие, за да функцонира.

3. Доверието не се „поправя“. Веднъж загубено, няма сила, която да върне доверието обратно.

Това е един от най-популярните сертификати издавани в България, също както и в много други европейски страни.

Сертификат за коректна фирма на West Realty Company
Сертификат за коректна фирма на West Realty Company

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *