Loading...

Новини

Официален старт на новия ни сайт

West Realty Company има удоволствието да Ви представи новия си корпоративен сайт с адрес: www.wrc.bg.

С амбиция да растем бързо и да бъдем сред лидерските компании за посредничество при сделки с недвижими имоти, за нас беше важно сайтът ни да един от най-добрите в този бранш.

Началната ни страница е подредена, интиутивна и с акцент към детайлните изображения. Тя е разделена на няколко основни секции:

 • Имоти Селекция, които са непосредствено под главното меню и са на ротационен принцип. Това са най-отбраните ни оферти, които заслужават особено внимание, заради своите уникални характеристики.
 • Търсачка, в два варианта. Максимално опростена и с възможност както за кратко, така и за подробно търсене – по ключова дума, номер на имот или други критерии.
 • Топ предложения, където можете да видите нашите топ имоти в момента. Характеризират се с отлична цена и качество, изключително подходящи за инвестиция.
 • Последни имоти. Тук излизат всички последно качени имоти в нашата система, а последно добавените се появяват най-отгоре.
 • Публикувай имот
 • Партньори
 • Последни новини, където ще излиза кратко резюме на последно публикуваните новости при нас.

Цялостният дизайн е изчистен, модернистичен и адаптивен към екрана на всяко устройство, което го прави изключително бърз и лесен за употреба, дори и когато сте в движение. Искахме всеки посетител на сайта ни, по всяко едно време, да успява да намери точната информация максимално бързо. Това за нас винаги е било приоритет и планираме да остане така.

Главното меню е кратко и ясно, разделено на четири основни раздела с включени подменюта:

 1. НОВИНИ – тук ще публикуваме последните новости по отношение дейността на компанията.
 2. ПРОФИЛ – тази секция ще бъде активна само за регистрирани потребители. Тук ще можете да съхранявате Вашите Любими имоти, както и да публикувате своя имот, ако разполагате с професионални снимки.
 3. ЗА НАС – съдържа информация за нашата компания, нашите мисия и ценности, обръщението ни към всички наши бъдещи клиенти, които за пръв път чуват за нас, както и нашият екип, където всеки член на West Realty Company има своя собствена страница с кратко резюме, снимка и списък с имотите, за които отговаря.
 4. КОНТАКТИ – тук ще видите локацията на офиса ни на картата, възможните начини за контакт с нас, както и форма, която всеки може да попълни, в случай на препоръка/оплакване/въпрос или друго.

Сайтът ни постоянно бива обновяван и допълван и с нетърпение чакаме отзиви от Вас. Ако имате някакви проблеми или откриете нередности в сайта, моля изпратете e-mail до office@wrc.bg.

*Моля, имайте предвид, че някои функции все още може да не са активни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *