Loading...

За нас

West Realty Company е едно престижно присъствие в сферата на недвижимите имоти


Специализирани сме в предлагането на луксозни имоти за продажба и под наем от високия сегмент.

Нашата компания предлага пълен набор от услуги на своите клиенти, независимо дали търсят да закупят апартамент, да наемат или отдадат офис под наем, да се заживеят в луксозна къща в покрайнините на града или желаят да инвестират във ваканционен имот, който да им носи добър доход.

Нашата цел е да направим намирането на точния имот за Вас, възможно най-лесно и бързо. И искаме да сме сигурни, че имате достъп до информацията, която Ви е необходима, за да вземете интелигентни и правилни решения. Това ни носи най-голямо удовлетворение и ние ще продължим да намираме най-добрите начини, за да ви помогнем с бързото намиране на Вашия имот, така че да можете да прекарвате повече време, правейки това, което обичате, с хората, които обичате.

Свържете се с някои от нашите талантливи агенти днес и ще разберете колко безпроблемна и приятна може да бъде следващата Ви сделка с недвижим имот.

 

Избирайки да работите с нас, вие ще откриете, че

men

Много ценим както Вашето, така и нашето време. Вярваме, че преди да започнем да договаряме това, от което се нуждаете, първо трябва старателно и точно да определим какво всъщност е то. Така огледите са целеносочени, без излишни оферти и трикове. Ето защо работата с нас не е загуба на време, а точно обратното.

search gold 2

Разполагаме с лесен и достъпен сайт с адаптивен дизайн, приспособващ се към екрана на всяко устройство. Така можете да разглеждате любимите си имоти, дори когато сте в движение. Отлично обезпечени сме технически и използваме 100% от удобствата и потенциала на техниката в днешно време, за да Ви предложим един комфортен и приятен процес.

home

Знаейки и най-големи тънкости в сделките с имоти, ние искаме да се уверим, че ще избегнете всички грешки, които можете да допуснете, по време на този процес, а едновременно с това, самата сделка да бъде максимално изгодна за Вас, независимо дали купувате, наемате, продавате или отдавате под наем.

НАШАТА МИСИЯ

Ние сме отдадени на това да се отнасяме към нашите клиенти с честност и почтеност, да бъдем иновативни и максимално продуктивни в работата си, за да създаваме дълготрайни и взаимноизгодни сътрудничества. Използвайки последните технологии и новоразработени стратегии за реклама в социалните медии, West Realty Company се стреми да бъде не просто поредната агенция за недвижими имоти, а брандът, към когото се обръщате за съвет, решение на проблем или бъдещо партньорство.

АКО ТЪРСИТЕ ПОДХОДЯЩ ИМОТ?

Покупката/наемането на имот изглежда на пръв поглед лесна, но всъщност е доста комплексна и често протича с усложнения. Подсигурявайки се с опитен брокер, нещата ще се случват не само по-гладко, но и ще избегнете скъпо струващи грешки.
Интересите на продавача се защитават от опитен брокер. Не искате ли и Вие същата защита, когато купувате?

АКО СТЕ СОБСТВЕНИК?

Продавайки имота си, ще си зададете въпроса „Имам ли нужда от брокер?“. Ако искате да се уверите, че бързо ще се намери купувач за имота Ви и че ще се продаде на най-добра цена, то тогава отговорът е „ДА“.

За повечето собственици, продажбата е много лично изживяване и ние напълно разбираме ситуацията, в която попадате, когато продавате Вашия имот и уважаваме това Ваше решение. Нашата цел е да представим имота Ви по начина, по който заслужава. Ще имате възможността да се възползвате от най-добрите стратегии за продажба на имот, съчетани с международната мрежа от клиенти на нашата компания.

НАШАТА РОЛЯ

С удоволствие ще бъдем професионалистите, които ще Ви помогнат да се справите с всичко това, независимо дали търсите модерен и луксозен имот, „умно“ жилище с най-новите съвременни удобства или пък предпочитате екологичен дом, изграден с устойчиви и „зелени“ материали.

Заедно, ще защитим Вашите интереси ще Ви водим през целия процес.